facebook


Доставка и такси за избран от вас продукт
Поръчаните стоки се изпращат чрез куриерска фирма  Еконт.


Цената на доставката зависи от размера, теглото на поръчката и от кое населено място сте. Може да проверите колко ще струва през Тарифен Калкулатор , като ведете за подател гр. Русе. Безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт за поръчки над 60 лв. При поръчка с обща стойност над 5 000 лева транспорта е за наша сметка, независимо от вида на продуктите. При доставка на място, а не от куриер, ние си запазваме правото едностранно, без да информираме потребителя да удължаваме посочените срокове с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като по–големите пратки (по преценка на лицето извършващо доставката) се доставят до входа на сградата. Нашата цена е окончателна.


 


Условия за доставка на Стандартна пратка:

  • Наложен платеж на куриера, шофьора ще ви издаде документ за плащането;
  • Ако получателя не може да бъде открит, транспортната компания ще се свърже с вас за да уговорите нова дата на доставка;
  • Ако е уговорено с куриера, стоки с извънредно големи размери могат да бъдат доставени директно до прага ви.

 

Условия за доставка на Еконт:

  • Плащане за стоките и куриерска услуга според стандартните условия на Еконт;

 

Цена за доставка

Доставката се изчислява автоматично от системата на Еконт на база тегло на пратка, размер и адрес за доставка. Можете да проверите колко ще ви струва доставката, като добавите желаните продукти в "кошницата" и след това пристъпите към попълване на формата за поръчка (натиснете бутона "разплащане" - не е необходимо финализиране на поръчка или потвърждение). След като попълите всички необходими данни в предпоследната стъпка цената за доставка ще се генерира. Тази процедура е необходима, защото цената за доставка се определя от крайното тегло на пратката, размера и адреса за доставка.

 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Сроковете за доставка са 2-5 работни дни, освен ако не е посочено друго. Ако стоките са изчерпани към момента, ще Ви уведомим възможно най-бързо.

 

ТАКСИ ЗА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Не се начисляват допълнителни такси за избрани от вас продукти, показаните цени в сайта са крайни с включено ДДС, единственото което плащате е цената на избраната от вас стока и цената за доставка, ако не отговаря на условията за безплатна доставка.

 

ИНСТАЛАЦИЯ И НАСТРОЙКА НА МЯСТО ПРИ КЛИЕНТА

Монтажа и настройката на фитнес уреди, батути и др са безплатни при покупка над 5000лв.. Монтажа и настройката се извършват от професионален техник на място при клиента. Датата на монтажа и настройка, се договарят индивидуално с техника.
Ако клиентът изисква инсталация на продукт с цена под 5000лв. (фитнес уреди, батути, шветска стена, билярд и т.н.), монтажната цена се договаря допълнително и се изисква за домашни зали плюс транспортните такси (техника да стигне до вас). Можете да поръчате инсталация и настройка на избран от вас продукт от тук.
 

ОТТЕГЛЯНЕ ОТ ДОГОВОР - ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

В съответствие с Закон No. 367/2000Coll., клиентът може да се оттегли от договора в рамките на 14 дни след получаването на стоките. Ако той реши да се оттегли от договора в рамките на този срок и е спазил по-долу посочените условия, продажната цена ще бъде възстановена:
• Свържете се с нас на телефон 0897 61 21 90 за да договорим начин за връщане на парите и стоката;
• Върнати стоки в рамките на тази гаранция трябва да бъдат опаковани в оригиналната опаковка, не трябва да бъдат използвани, нито повредени, трябва да бъдат напълно окомплектовани (включително и аксесоари, сертификат, гаранция, инструкции за употреба и т.н.) и трябва да бъдат изпратени заедно с копие от платежния документ;
• Разходите, свързани с превоза на стоки до доставчика, ще бъдат възстановени на клиента, ако стоката е фабрично повредена или непълна (има липсващи компоненти);
• Парите за стоките ще ви бъдат върнати чрез пощенски запис или чрез сума преведена по вашата сметка в рамките на 10 работни дни след физическото получаване на стоките;
• В случай че някое от гореспоменатите условия не е изпълнено, ние няма да приемем оттегляне от договора с потребителя и стоките ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.
 

 ИСКОВЕ И ГАРАНЦИЯ

Възможни искове ще се решават с клиента по индивидуални договорки при валидно върховенството на закона. Купувачът е длъжен да провери за дефекти, след като получи стоките. Ако бъдат открити такива дефекти, клиентът е длъжен незабавно да информира нашата компания. Ние не поемаме гаранция за дефекти, причинени от превозвача.
24 месеца гаранция за всички наши стоки, ако не е посочено друго. Гаранцията се отнася само до производствени дефекти.
Гаранция не се прилага за:
а) дефекти възникнали от обща употреба;
б) неправилна употреба на продукта;
в) неправилно съхранение.

Искова процедура:

1. информирате ни за вашия иск по телефона, чрез електронна поща или в писмен вид;
2. изпращате стоките, като регистрирана пратка (не наложен платеж) на нашия адрес.

Бизнес условия са валидни само за търговци на територията на България.
За чуждестранна търговци, при поискване, са налични бизнес условията включени в Списъка с цени за износ и Условия за износ.